Protetică dentară

Protetică dentară

Pierderea unui dinte sau a mai multora se tratează prin înlocuirea acestora cu o lucrare protetică. În funcţie de întinderea breşei, distribuţia şi starea dinţilor rămaşi pe arcadă soluţia terapeutică este o punte, coroană sau în cazuri mai grave protezele parţiale scheletate sau cele totale.
Lucrările integral ceramice şi cele metalo-ceramice efectuate în clinica noastră urmăresc în egală măsură redarea funcţionalităţii aparatului dento-maxilar şi estetica zâmbetului. Aceleaşi deziderate se urmăresc şi la realizarea protezelor dentare parţiale sau totale.
Prin iscusinţa medicilor (tehnici de preparare, amprentare etc), imaginaţia tehnicienilor, precum şi colaborarea lor strânsă, puteţi fi siguri că la finalul tratamentului veţi obţine rezultatul dorit.

Ei se vor ocupa de tine

Ne puteți suna zilnic, la numărul de telefon (004) 0365 730 345, sau puteți să luați legatura cu noi completând formularul de contact. Pentru programări sau informații legate de laboratoarele de analize medicale, vă rugăm să vizitați pagina laboratoare aici.