Inhalosedare Master Flux Plus

Analgezia este o tehnică folosită de mai mulți ani în Statele Unite, Canada și diferite țări europene. Administrarea controlată de oxigen și oxid de azot pe cale inhalatorie induce o senzație relaxantă, reducând stresul emoțional. Anxietatea și percepția durerii sunt reduse, facilitând colaborarea cu medicul, menținând în același timp reflexele vitale nealterate. Analgezia nu are efecte nedorite ci doar contraindicații generale.
Copiii tind să sufere cel mai mult de problema anxietății, care se manifestă adesea printr-o lipsă totală de colaborare. Prin urmare, stomatologul este pus de multe ori în imposibilitatea de a efectua tratamentul și pierde timp. Sedarea conștientă rezolvă această problemă, economisind timp și facilitând munca personalului medical. Pacienții cu dizabilități sunt foarte dificil de tratat, dar acest tip de terapie înlătură acest disconfort.
Fobia dentară, anxietatea, este răspândită chiar și la adulți, determinându-i să neglijeze sănătatea dentară.
Clinica noastră are în dotare cel mai performant aparat de sedare conștientă cu control automat al debitului de gaze medicale, Master Flux Plus, dezvoltat și produs în Italia.
Toate piesele sunt fabricate de Tecno-Gaz și sunt supuse unei inspecții atente, individuale. Pentru a preveni ca aparatul să aibă un impact vizual și psihologic negativ asupra pacientului, se află într-o unitate elegantă, care conține tuburile de oxigen și protoxid de azot, cu adaptoare și accesorii specifice. Unitatea este vopsită în alb, echipată cu roți și tavă de instrumente laminată și un compartiment care cuprinde tuburile de gaz de 5 sau10 litri.
Pe partea din față este plasat display-ul de control a debitului de gaz. Master Flux Plus a trecut testele impuse de directivele CE.
Caseta de control Master Flux Plus, bazată pe un concept sofisticat de inginerie mecanică, are un sistem automat de livrare proporțională a gazelor medicale. Metoda mecanică a fost aleasă, deoarece gestionarea gazelor este „directă”, adică nu este subordonată altor „controlere” electronice sau electrice. În acest fel, oferim un produs de înaltă precizie, foarte fiabil, ușor de utilizat. Caracteristicile tehnice ale Master Flux Plus îl fac foarte versatil, ușor de utilizat, cu dispozitive de siguranță eficiente pentru a preveni erorile, garantând astfel siguranța pacientului. Designul serigrafiat este simplu și ușor de interpretat.
Are dispozitivele de siguranță care pot reduce fluxul de protoxid de azot atunci când presiunea oxigenului este zero (fără oxigen), asigură o concentrație minimă de oxigen de 30% astfel, prevenind riscul de hipoxie sau anoxie, iar o supapă specială împiedică reciclarea gazelor în circuit. Un dispozitiv special permite ca pacientul să respire aerul ambiental în cazul unei defecțiuni. Butonul O2 asigură livrarea de oxigen 100% în caz de urgență. Debitul celor două gaze este reglat și controlat automat.

Inhalosedra tehnologie

Ne puteți suna zilnic, la numărul de telefon (004) 0365 730 345, sau puteți să luați legatura cu noi completând formularul de contact. Pentru programări sau informații legate de laboratoarele de analize medicale, vă rugăm să vizitați pagina laboratoare aici.