Terapie laser

  • Cosmetică și Estetică Dentară

Laserele FotonaⓇ LightWalker sunt, perfecte pentru procedurile stomatologice cosmetice, cum ar fi albirea dentară. Ele pot fi utilizate inclusiv pentru tratamente faciale ale pielii, cum ar fi reducerea ridurilor.
Procedurile de tratament cu LightWalkerⓇ sunt mai rapide, mai ușor de efectuat, cu durere redusă și timpi de vindecare mai mici în comparație cu tratamentele convenționale.
Procedura patentată TouchWhite ™ de albire a dinților de la FotonaⓇ este cea mai rapidă, cea mai blândă și minim invazivă tratare asistată de albire a dinților, folosind caracteristicile unice de lungime de undă ale laserului Er: YAG.

  • Odontoterapie

Natura minim invazivă a tehnologiei Laser Er: YAG permite îndepărtarea precisă și delicată a țesutului afectat din smalț și dentină fără încălzirea structurii dintelui.
Folosind un singur instrument de înaltă performanță, cu o nevoie redusă de anestezie, acțiunile cu LightWalkerⓇ asupra țesutului dur sunt mai rapide și mai ușor de realizat. Fără vibrații sau zgomote inconfortabile, atât pacientul cât și practicianul, experimentează o stare de satisfacție și confort.

  • Endodonție

Tratamentele endodontice pot atinge rate foarte înalte de succes prin controlul infecţiei care este esenţial pentru succesul unui tratament endodontic. Efectul antibacterian al laserului în asociere cu acţiunea sa de biostimulare şi procesul accelerat de vindecare a ţesutului afectat au determinat introducerea laserului dentar în endodonție.

  • Parodontologie

Laserele dentare joacă un rol din ce în ce mai important în parodontologie oferind tratamente rapide, simple și foarte eficiente pentru proceduri precum chiuretajul în câmp închis , gingivoplastia, îndepărtarea pigmentării gingiilor, alungirea coroanei și multe altele. Lămpile fotonice cu două lungimi de undă Er: YAG și Nd: YAG sunt instrumentele perfecte pentru efectuarea celor mai variate proceduri parodontale asistate de laser într-un mod minim invaziv, rentabil.

  • Chirurgie

Cu chirurgia laser, perioadele de tratament și perioadele de vindecare postoperatorii sunt mult mai scurte. Folosind laserele Nd: YAG și Er: YAG de la FotonaⓇ, în chirurgia țesuturilor moi, suturile sunt rareori necesare, iar cu efectul de dezinfecție simultan al laserului, vindecarea este mai rapidă, cu mai puține complicații postoperatorii.

Terapie laser

Ei se vor ocupa de tine

Ne puteți suna zilnic, la numărul de telefon (004) 0365 730 345, sau puteți să luați legatura cu noi completând formularul de contact. Pentru programări sau informații legate de laboratoarele de analize medicale, vă rugăm să vizitați pagina laboratoare aici.