Prof. dr. Mircea Suciu

Cu prietenie, prof. dr. Mircea Suciu

Toți încep acest capitol relatând o poveste frumoasă despre tradiția stomatologică sau medicală în familie sau despre istoria firmei. Eu, nu voi face acest lucru, în schimb vreau să evoc personalitatea unor oameni care mi-au influențat viitorul și am ajuns să scriu azi aceste rânduri.
Părinții, mama și tata, cei care mi-au susținut pașii până în ultima lor clipă și care acolo unde sunt se bucură pentru noi.
Soția mea, care a crezut că suntem predestinați unul pentru altul și așa pare să fie.
Cel de la care am învățat meseria, al doilea meu tată, de la care am înțeles că cea mai înverșunată luptă este cu tine însuți, pentru că te afli în ambele tabere.
Copiii noștri, care au suportat efortul nostru de a face acești pași și în aceeași măsură voit, sau nu, au acceptat nepăsarea noastră de a-i lăsa singuri uneori.
În final cred că pe acești patru piloni puternici am pus bazele unui cabinet medical stomatologic în 1995 și care a ajuns să fie azi, visul nostru, o clinică de medicină dentară.

Ne puteți suna zilnic, la numărul de telefon (004) 0365 730 345, sau puteți să luați legatura cu noi completând formularul de contact. Pentru programări sau informații legate de laboratoarele de analize medicale, vă rugăm să vizitați pagina laboratoare aici.