Implantologie

Implantologie & Reconstrucție osoasă

Este o soluție modernă de tratament care ajută medicul și pacientul în rezolvarea unor situații dificile, transformând de multe ori un edentat total într-unul parțial unde se poate construi o punte semicirculară sau o proteză ancorată pe bare sau capse. Implantul este o soluție și în cazuri mai simple unde prin tratament convențional este nevoie de șlefuirea dinților vecini pentru a închide un spațiu edentat.
Decizia terapeutică implantară trebuie luată cu discernământ, de comun acord cu pacientul și ține cont de avantajele, dezavantajele, indicațiile și contraindicațiile acestei manopere.
Dacă în urmă cu ceva timp se inserau implanturi acolo unde este os, azi implanturile se inseră acolo unde este nevoie. Pentru aceasta se impun reconstrucții osoase prin manopere puțin traumatizante, adiție de os și protecția acestuia cu membrane speciale. Pentru a realiza aceste deziderate oferim pacientului soluția chirurgicală cu ultrasunete (piezotom) și garanția utilizării unor materiale biologice și a unor implanturi adaptate osului și cerințelor acestuia.
Longevitatea implantului în cavitatea bucală depinde de doi factori importanți, igiena post implantare și cea de după aplicarea lucrărilor supraimplantare și de biomecanica acestora.

El se va ocupa de tine

Ne puteți suna zilnic, la numărul de telefon (004) 0365 730 345, sau puteți să luați legatura cu noi completând formularul de contact. Pentru programări sau informații legate de laboratoarele de analize medicale, vă rugăm să vizitați pagina laboratoare aici.