Estetică dentară

Preocuparea omului modern nu se mai rezumă doar la starea de sănătate, ci și la aspectul estetic plăcut, care are un impact favorabil asupra stării psihice a pacientului, atât cel tânăr, cât și cel matur, sau chiar vârstnic.
Estetica este o specialitate interdisciplinară, medicul realizând manopere din cadrul profilaxiei dentare (detartraj ultrasonic, periaj profesional, air flow, albirea profesională), proteticii dentare (coroane și punți fizionomice, fațete dentare), odontoterapiei (obturații fizionomice) sau ortodonției (tratamentul anomaliilor dento-maxilare). Clinica noastră are specialiști formați pe toate domeniile esteticii dentare, care prin priceperea lor vă vor ajuta să vă recăpătați zâmbetul.

  • Albirea dentară

Albirea dentară profesională, realizată în cabinetul de medicină dentară, reprezintă un tratament cosmetic de schimbare a culorii dentare, de îndepărtare a petelor și colorațiilor de pe dinți. Se utilizează produse profesionale, cu o concentrație ridicată a substanței active (peroxidul de hidrogen), activate cu ajutorul sursei de lumină (LED, laser, etc.).
Este o procedură rapidă și simplă, cu un cost acceptabil și rezultate satisfăcătoare.
Rezultatul obținut durează în medie 1 an și depinde de respectarea indicațiilor medicului, regimul pacientului, consumul de cafea, tutun, vin roșu, etc. Rezultatul tratamentului este maximizat prin efectuarea unui detartraj și a unui periaj în prealabil.

  • Fațetele dentare

Fațetele dentare reprezintă tratamentul protetic preferat de toate vedetele din țară și străinătate, datorită efectului estetic remarcabil și a sacrificiului de substanță dentară minim. Sunt construcții protetice fine, realizate din ceramică sau zirconiu, ce se cimentează adeziv pe suprafața vizibilă a dinților frontali neșlefuiți sau minim preparați.
Sunt indicate în cazuri de: modificări de culoare ale dinților, defecte ale smalțului, diasteme și treme (așa numita “strungăreață”), ușoare modificări de poziție, fracturi reduse ale marginii dinților.

Estetică Dentară

Ei se vor ocupa de tine

Ne puteți suna zilnic, la numărul de telefon (004) 0365 730 345, sau puteți să luați legatura cu noi completând formularul de contact. Pentru programări sau informații legate de laboratoarele de analize medicale, vă rugăm să vizitați pagina laboratoare aici.