Piezotome

Piezochirurgie PiezotomeⓇ Cube

Noua generaţie a dispozitivelor piezoelectrice ACTEONⓇ aflate în dotarea clinicii noastre include tehnologie avansată ce permite efectuarea unor proceduri chirurgicale osoase superioare și atraumatice.
Asigură controlul perfect al modulării frecvenței pentru protejarea țesutului moale și refacerea mai bună a acestuia. Vibrațiile liniare ale vârfului ansei și faptul că acesta este foarte subțire conferă o precizie remarcabilă și o tăietură fină, permițând un minim de pierdere de țesut osos. Fluxul controlat de irigare atinge capătul vârfului ansei indiferent de orientarea ei pentru a reduce efectul termic asupra osului.
Cu tehnologia NewtronⓇ se obține ajustarea automată și continuă a frecvenței, ceea ce garantează nivelul de putere necesar indiferent de sarcina aplicată.
Asistența inteligentă exclusivă DPSI (Dynamic Power System Inside – Sistem intern de putere dinamică) monitorizează continuu și detectează variațiile dintre criteriile principale pe durata procedurilor chirurgicale (gesturi clinice, presiune, țesuturi, vârfuri) pentru a oferi răspuns imediat, doar atunci când acest lucru este necesar.
În funcție de rezistența apărută, DPSI oferă o creștere cu 30% a puterii pentru performanță îmbunătățită în operații de tăiere și o descreștere cu 10% a puterii, pentru siguranță atunci când se lucrează asupra țesuturilor moi.
Corpul cu un design complet nou, este dotat un ecran mare, dedicat operatorului, sensibil la atingere pentru acces direct la setările parametrilor principali. Comutatorul de picior, echilibrat și multifuncțional permite control absolut asupra dispozitivului, asistența nu este necesară.
Vârfurile anselor sunt puternice, întărite cu ajutorul unor tratamente termice și de suprafață specifice. Fiecare vârf este proiectat pentru a se adapta la anatomia pacientului. Gama exclusivă de vârfuri chirurgicale permite chirurgilor să-și extinda portofoliul chirurgical:

  • Extracții atraumatice care protejează țesutul osos

  • Tratament ortodontic accelerat (Piezocision)

  • Alungirea precisă a coroanelor

  • Grefe de os cu vindecare predictibilă

  • Lifting lateral al sinusurilor în condiții de siguranță

  • Lifting al sinusurilor crestale cu acceptare mai bună din partea pacientului

  • Divizare crestală cu menținerea intactă a osului periost

  • Alungirea ortodontică a osului

  • Orthodontic Bone Stretching (O.B.S.) oferind o alternativă la extracția dintelui anchilozat sau a implantului poziționat greșit

Astfel, avantajul important pentru pacienți este reprezentat de faptul că tratamentul chirurgical este mai puțin traumatizant, va permite o acceptare mai crescută din partea pacienților și îi va ajuta sa revină la viața normală rapid.

Ne puteți suna zilnic, la numărul de telefon (004) 0365 730 345, sau puteți să luați legatura cu noi completând formularul de contact. Pentru programări sau informații legate de laboratoarele de analize medicale, vă rugăm să vizitați pagina laboratoare aici.