Unituri dentare A-decⓇ

Clinica noastră este dotată cu unituri dentare A-decⓇ 300 și A-decⓇ 500.
A-decⓇ are o reputație legendară în domeniul aparaturii stomatologice definite de proiectarea ergonomică, calitate și fiabilitate.
De ce A-decⓇ? De la aprovizionarea cu cele mai bune materii prime, la tehnologie de fabricație de ultimă generație, la servicii pentru clienți eficiente, atenție la fiecare detaliu, sunt argumentele care au făcut diferența în alegerea uniturilor dentare cu care a fost echipată clinica noastră. Aceaste calități sunt motivele pentru care medicii stomatologi, spitale, universități și clinici guvernamentale din toată lumea au ales cu încredere echipamentele dentare A-decⓇ.
De ce încredere în A-decⓇ?
Pentru că:

  • Echipamentele dentare A-decⓇ sunt renumite pentru fiabilitate. Mare parte a companiilor stomatologice își asamblează pur și simplu produsele din piese gata fabricate. A-decⓇ produce majoritatea componentelor care intră în echipamentele stomatologice – de la tubulatură la cilindrii scaunelor dentare – pentru a asigura o calitate de durată și performanțe fiabile. Angajamentul de a produce produse superioare este doar un motiv pentru care medicii stomatologi clasează în mod constant A-decⓇ pe cel mai înalt nivel pentru fiabilitate și valoare pe termen lung.

  • Aplică principiile ergonomiei inteligente. Stomatologia este o profesie solicitantă din punct de vedere fizic, cu mișcări repetitive, răsuciri și transformari ale poziției corpului care pot duce la dureri cronice de spate și de gât. Dar nu este așa, echipamentele dentare A-decⓇ sunt proiectate ergonomic, păstrând tot ceea ce ai nevoie la îndemână. Astfel, medicul poate lucra mai confortabil și mai eficient. De la spătarul subțire și tetiera de pe unitul dentar A-decⓇ 500/300 până la manevrabilitatea precisă a luminii dentare A-decⓇ LED, totul este gândit ergonomic, medicul și pacientul beneficiând de confort în timpul tratamentelor stomatologice indiferent de durata lor.

  • Echipamentele dentare A-decⓇ au fost proiectate pornind de la noțiunea asepsie și igienă. Când vine vorba de protejarea și igiena aprovizionării cu apă pentru unit, A-decⓇ nu a lăsat loc pentru compromisuri. Echipamentele dentare A-decⓇ sunt concepute cu accent pe asepsie, prima prioritate în proiectare a fost asigurarea unor fluxuri de apă/aer igienice fără posibilitate de contaminare în timpul manoperelor stomatologice.

  • Integrarea perfectă a tuturor componentelor și accesoriilor necesare în realizarea unor tratamente performante și eficiente. Integrarea perfectă a A-decⓇ vă păstrează echipamentul acolo unde medicul și asistenta îl pot accesa rapid și confortabil. Nu este nevoie ca medicul să se mai ridice în timpul unei proceduri medicale, crescând eficiența concentrării medicului pe manopera clinică în sine.

  • Service competent și eficient, practic o echipă integrată care lucrează împreună pentru succesul nostru.

Adec

Ne puteți suna zilnic, la numărul de telefon (004) 0365 730 345, sau puteți să luați legatura cu noi completând formularul de contact. Pentru programări sau informații legate de laboratoarele de analize medicale, vă rugăm să vizitați pagina laboratoare aici.