Linia de sterilizare MelagⓇ

Linia de sterilizare MelagⓇ aflată în dotarea clinicii noastre este compusă din autoclavul Vacuklav 44 B+ Evolution, mașină de dezinfectat și spălat instrumente MELAtherm 10 Evolution, dispozitiv de dezinfectat, curățat și lubrifiere a pieselor de mână KAVOⓇ QUATTROcare Plus.
Vacuklav 44 B+ Evolution este un autoclave de putere mare din gama Premium, destinate clinicilor de medicină dentară, dotat cu sistemul de uscare a instrumentelor DRYtelligence.
Camera de sterilizare mai mare (45 cm, volumul 22 l) și pompa de vid răcită cu apă fac din Vacuklav 44 B + sterilizatorul cu abur ideal pentru toate acele cabinet/clinici care doresc să sterilizeze o cantitate mare de instrumente într-un timp scurt. 20 de minute în programul rapid „B” pentru sterilizarea instrumentelor învelite. 10 minute în programul rapid „S” pentru sterilizarea instrumentelor ambalate. Ambele programe includ pre-vidul fracționat și uscarea. Algoritmii unici ai sistemului de uscare inteligent DRYtelligence permit cel mai scurt timp de uscare, indiferent de dimensiunea încărcăturii.
Ecranul tactil inovator al Vacuklav 44 B + ajută la evitarea operațiunilor greșite. Toate meniurile sunt auto-explicative și permit funcționarea intuitivă. Un avantaj special este software-ul integrat pentru validarea sterilizării, etichetarea și trasabilitatea instrumentelor sterilizate.
Seria MELAtherm 10 Evolution excelează prin performanțe convingătoare și ușurință în utilizare. În plus, față de caracteristicile celorlalte mașini de dezinfecție acesta include uscarea activă, aportul integrat de procedee de documentare, flux de dezinfecție eficient. MELAtherm 10 Evolution oferă inovații cu totul noi pentru un flux de lucru și de decontaminare mult mai eficient. MELAtherm 10 Evolution stabilește noi standarde în funcționare: ecranul său Smart Smart Touch oferă un concept de operare intuitiv, cu tutoriale video utile.
Aceste aspecte deosebite ale produsului fac MELAtherm 10 Evolution unică:

  • Tehnologia AquaBoost asigură o presiune dublă de clătire pentru o curățare îmbunătățită a instrumentelor de până la 44%

  • Ecran mare Smart-Touch cu tutorial video pentru selectarea și operarea programului

  • Uscarea activă interioară și exterioară protejează instrumentele împotriva coroziunii și daunelor

  • Efectuați autentificarea utilizatorului și aprobarea lotului direct pe dispozitiv cu ProControl

  • MELAconnect – accesați starea dispozitivului și derularea programului prin intermediul aplicației mobile

  • Documentație lot cu card sau rețea CF

  • Alimentarea cu agenți de spălare și dezinfecție se face din unitatea de dozare

Sistemul automat de întreținere a pieselor de mână QUATTROcare ™ Plus este conceput pentru curățarea, ungerea și dezinfecția pieselor de mână prin simpla apăsare a unui buton. Distribuitorul automat furnizează cantitatea precisă de dezinfectant și lubrifiant necesară pentru a menține piesele curate și lubrifiate înainte de sterilizare. Întreținerea corespunzătoare a pieselor de mână duce la o durată de viață mai lungă a acestora, reducerea costurilor de reparație și reducerea timpului de repaus.

Melag

Ne puteți suna zilnic, la numărul de telefon (004) 0365 730 345, sau puteți să luați legatura cu noi completând formularul de contact. Pentru programări sau informații legate de laboratoarele de analize medicale, vă rugăm să vizitați pagina laboratoare aici.