Parodontologie

Alături de complicațiile cariei dentare, boala parodontală reprezintă una din cele mai importante cauze ale pierderii dinților. Standardul de aur în tratamenul afecțiunilor parodontale este reprezentat de scalarea și planarea suprafețelor radiculare și reducerea biofilmului microbian de la nivelul acestor suprafețe.
Studiile au dovedit că utilizarea laserului ca adjuvant al scalării (detartraj) și planării (netezirea) suprafețelor radiculare crește eficiența tratamentului și aduce beneficii în decontaminarea bacteriană, în debridarea ţesutului infectat ce căptuşeşte punga parodontală și mediază reatașarea ligamentelor parodontale la nivelul rădăcinii.
Utilizarea laserului aduce un plus de confort atât pentru pacient prin limitarea durerii și edemului post intervențional cât și pentru medic prin reducerea sângerării în timpul intervenției/operației.

Paradontologie

El se va ocupa de tine

Ne puteți suna zilnic, la numărul de telefon (004) 0365 730 345, sau puteți să luați legatura cu noi completând formularul de contact. Pentru programări sau informații legate de laboratoarele de analize medicale, vă rugăm să vizitați pagina laboratoare aici.