Fotona

Laser FotonaⓇ LightWalker AT

Fondată în 1964, la doar patru ani de la invenția primului laser, FotonaⓇ este unul dintre cei mai experimentați dezvoltatori de sisteme laser de înaltă tehnologie, recunoscut pentru proiectarea, fabricarea și sprijinul sistemelor avansate de laser cu stare solidă pentru medicină, stomatologie, industrie și apărare.
Laserele LightWalker produse de FotonaⓇ sunt proiectate pentru profesioniștii perfecționisti care doresc să își îmbunătățească experiența clinică curentă cu noi posibilități de tratament, care sunt oferite doar cea mai nouă tehnologie laser. După lansarea sa, sistemul laser LightWalker de la Fotona a obținut rapid o recunoaștere largă în rândul specialiștilor și premii importante pentru tehnologie și inovație. Modul QSP (quantum square pulse) brevetat de LightWalker reprezintă un progres tehnologic important, îmbunătățind interacțiunea laserului cu țesuturile dentare, pentru un confort sporit al pacientului, viteză și rezultate clinice optimizate.

  • Stomatologie de înaltă performanță, fără compromisuri este deviza producătorului.

Designul modern și tehnologiile brevetate de FotonaⓇ au făcut ca laserul LightWalker Erbium să fie cel mai rapid și precis din lume, depășind chiar și instrumentarul rotativ, oferind în același timp o gamă largă de programe destinate țesuturilor dure și moi, oferind posibilități multiple de tratament. Modurile de operare ușor de selectat și sistemele avansate de furnizare a fasciculului laser îmbunătățesc precizia și performanța fiecărui tratament cu laser pentru o eficacitate clinică optimă.

  • Spectru larg de aplicații, eficient și ușor de executat.

De la stomatologia conservatoare, endodontie și implantologie la parodontologie și chirurgie a țesuturilor moi, laserele LightWalker oferă cea mai cuprinzătoare gamă de aplicații clinice existente în rândul oricărui laser dentar realizat astăzi. LightWalker este, de asemenea, perfect pentru procedurile stomatologice cosmetice, cum ar fi albirea blândă, dar extrem de eficientă, TouchWhite™ a laserului FotonaⓇ. Modelul LightWalker AT, aflat în dotarea clinicii noastre poate fi folosit chiar și pentru tratamente faciale ale pielii, cum ar fi reducerea ridurilor, rejuvenare, biostimulare, etc.
Procedurile terapeutice specifice laserului LightWalker sunt rapide, mai ușor de efectuat, durerea este de slabă intensitate sau absentă, iar timpii de vindecare mai scurți în comparație cu tratamentele convenționale.

Ne puteți suna zilnic, la numărul de telefon (004) 0365 730 345, sau puteți să luați legatura cu noi completând formularul de contact. Pentru programări sau informații legate de laboratoarele de analize medicale, vă rugăm să vizitați pagina laboratoare aici.