Inhalosedare

Inhalosedare

Mulți dintre pacienți amână vizita la medicul stomatolog din cauza fricii sau a emoțiilor negative asociate experienței anterioare pe scaunul stomatologic. Controlul periodic, de minim două ori pe an, nu permite dezvoltarea în timp a unor afecțiuni dentare mai grave, pentru a căror tratament se investesc mai multe resurse, timp, materiale, bani.
Studiile arată că aproximativ 19% din populația SUA nu apelează la implanturi ca soluție terapeutică, de frică.
Pornim de la premisa că cel mai bun medic stomatolog este cel în care ai încredere și de la faptul că fiecare manoperă sau etapă de tratament este explicată în detaliu. În completarea acestora oferim pacienților noștri inhalosedarea realizată cu ajutorul aparatului special Master Flux Plus, procedură ce presupune inhalarea unei combinații de protoxid de azot și oxigen, cunoscută sub denumirea de gaz ilariant, un gaz analgezic ușor. Astfel, vei rămâne conștient și capabil să discuți cu echipa medicală, însă vei fi relaxat și fără teamă. Această procedură este asistată pe toată durata realizării ei de către un medic anestezist.

Ne puteți suna zilnic, la numărul de telefon (004) 0365 730 345, sau puteți să luați legatura cu noi completând formularul de contact. Pentru programări sau informații legate de laboratoarele de analize medicale, vă rugăm să vizitați pagina laboratoare aici.